Sign my
GuestBook

NS 7000 class

Galerij ongespoten

De loc is los in elkaar gezet.

Ik heb de handrails en de handrailhouders aan elkaar gesoldeerd en omdat elke maat net verschillend is, heb ik ze in de volgorde dat ik ze gemaakt heb op een stukje karton getaped. Voor deze foto wilde ik ze blijkbaar niet van het karton halen om ze niet te verwarren. Misschien achteraf wel wat overdreven. Maar goed, daarom ontbreken de handrails op deze foto.

Het is overduidelijk dat de foto's op twee verschillende momenten zijn gemaakt. De goede waarnemers onder u zullen zien dat deze foto's aan het eind van de eerst helft van de bouw gemaakt zijn. Hoe u dat kan zien? Het antwoord staat onderaan deze pagina.

Hoe dan ook, deze foto's geven een goede indruk van de voltooide loc. Maar laat u niet misleiden: hij zit echt los in elkaar, een stomp op de tafel en de onderdelen vallen er af.

Zoals gezegd, de foto's zijn genomen tegen het einde van de eerste helft van de bouw. De verklikkers zijn de witmetalen frontseinen en de dito veiligheid die later vervangen zijn door messing delen van Philotrain.